Ansichtkaarten drukken met persoonlijke boodschap

ansichtkaarten drukken met persoonlijke boodschap

Een ansichtkaart drukken? Dan kan dat al snel binnen één dag. Mocht je dus ‘last minute’ een aantal ansichtkaarten willen drukken en versturen met je eigen boodschap en print, dan kan dat dus. En dat kan ook net zo goed een verjaardagskaart, een uitnodiging of een andere kaart zijn.

Wil je graag ansichtkaarten drukken, postkaarten drukken of andere kaarten laten drukken? Dan ben je bij PeterPrint aan het juiste adres. Het maakt niet uit of het postkaarten, kaarten, uitnodigingen, wenskaarten, verjaardagskaarten, gevouwen of ongevouwen kaarten zijn; bij ons laat je ansichtkaarten drukken zoals jij het wilt. De meeste ansichtkaarten drukken wij binnen 1 werkdag, en ansichtkaarten zonder speciale afwerkingen worden dezelfde dag nog verstuurd als je deze voor 16:00 bij ons bestelt!

Stel zelf je ansichtkaart samen

Een ansichtkaart drukken kan vele vormen en maten. Lang, vierkant, van A5 tot A7. Zit jouw gewenste afmeting er niet bij? Dan kun je die zelf aangeven. Wel is er een minimale afmeting nodig en geldt er een maximum. Het is en blijft natuurlijk een ansichtkaart en geen poster. En daarbij kun je kiezen of je de kaart in gevouwen vorm wilt drukken of juist niet. Je kaart kun je aan één kant laten drukken maar ook dubbelzijdig. Al met al kun je je eigen kaart van A tot Z helemaal naar eigen wens en stijl vormgeven.

Papiersoorten

Wanneer je de afmetingen weet en gekozen hebt voor een vouw of geen vouw, dan volgt de volgende stap: het kiezen van de papiersoort. Ook hier zijn weer vele mogelijkheden. De meest gekozen papiersoort is de klassieker sulfaatkarton enkelzijdig gestreken. Hierbij is de voorkant van de kaart glad (gestreken) en heeft is de achterkant wat ruw (ongestreken). Voordeel daarvan is dat je er goed op kunt schrijven.

Op je computerscherm kun je vaak niet helemaal de ‘look en feel’ krijgen. Wil je echt weten hoe je papiersoort er dus uitziet, dan kun je een sample box aanvragen. Deze zijn vaak gratis en geeft je de beste indruk.

In kleine oplages ansichtkaarten drukken

Niet iedereen hoeft meteen duizend ansichtkaarten te drukken. Daarom kun je bij de meeste drukkers ook terecht voor kleine oplages. Denk aan een oplage van 25 stuks.Ideaal voor een kleine mailing, een set ansichtkaarten of een kaart die alleen in kleine oplage gedrukt hoeft te worden.

5 voordelen van ansichtkaarten laten drukken

Alle voordelen nog even op een rijtje:

  • Je kaart krijgt echt een persoonlijke en daardoor unieke tint
  • Verschillende afmetingen verkrijgbaar. Of geef je eigen formaat door.
  • Ansichtkaarten in kleine oplages mogelijk
  • Meteen de NAW gegevens er al op. Scheelt jou schrijfwerk
  • Je kunt de kaart laten voorzien van een boorgat

Persoonlijk tintje

Laat je ansichtkaarten drukken in kleine oplages? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om ze zelf te schrijven. Maar de drukker kan dit ook gewoon voor je doen. Ze zetten er dan meteen de NAW gegevens op de kaarten. Zeker handig als je veel mensen een kaart wil sturen. Al met al kun je straks iedereen een persoonlijke wens sturen door je kaarten zelf te ontwerpen en te laten drukken.