Investeren in beleggingspanden

Het investeren in beleggingspanden is een goede manier van sparen of beleggen, zeker als de huizenprijzen aantrekkelijk zijn. Het is een mooi alternatief dat zeer rendabel kan uitvallen mits je de juiste beslissingen maakt. Tegenwoordig worden er minder huizen gebouwd en in de toekomst komt er wellicht een focus op kleinere huizen. Als vastgoedeigenaar haal je dus voordeel uit je investering op de lange termijn. 

Vind je perfecte beleggingspand met onze experts

Als je begint investeren in beleggingspanden is de hulp van een expert zeer welkom. Het aanbod en alle mogelijkheden kunnen overweldigend zijn waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. De Bloois Vastgoed heeft een team van ervaren experts die je van begeleiding en advies voorzien tijdens bezichtigingen. 

Als je eenmaal een ideaal pand hebt gevonden komt er aardig wat papierwerk en bureaucratie bij kijken, ook hiermee helpen zij middels het opvragen van benodigde stukken, bodeminformatie en andere documentatie. Naast voordelen zijn er ook risico’s waar je je bewust van moet zijn, dus hoe meer hulp hoe beter. 

Wat zijn de voordelen van het investeren in beleggingspanden?

  • Direct en solide rendement dankzij vaste huurinkomsten.
  • Indirect rendement als de waarde zoals verwacht stijgt in de toekomst.
  • Als je belegt in privé geniet je vele belastingvoordelen van Box3.
  • Bij inflatie vermindert geld in waarde, maar datzelfde geldt niet voor ‘stenen’.
  • Hypotheekrente is niet hoog waardoor de zogeheten hefboomwerking van kracht gaat.
  • Het kan altijd voorkomen dat economische en politieke omstandigheden huurprijzen doen laten stijgen. Dat hebben steden als Barcelona en Amsterdam meegemaakt in de afgelopen jaren.
  • Wanneer je kiest voor een investering van interieur, zoals een plantenwand op kantoor, zal je je onderscheiden van andere aanbieders. 

Verkoop uw beleggingspand via De Bloois Vastgoed

De Bloois Vastgoed helpt je naast het investeren in beleggingspanden ook met de verkoop van je pand(en). Dit doen ze tegen een scherpe prijs op een snelle en efficiënte wijze, zo hoef je je zelf nergens druk om te maken.  

Ze zijn dagelijks actief met het kopen en verkopen van beleggingspanden, met name in de Randstad. Dan moet je denken aan steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden. Het gaan dan om de volgende panden: bedrijfsgebouwen, kantoorruimten, grondposities en woningen.  

Het belangrijkste is het proces; De Bloois Vastgoed regelt het van A tot Z daar zij de markt van binnen en buiten kennen. Daarbij hebben ze een sterke vertrouwensband met de investeerders. 

 

Uitgebreid netwerk van investeerders

Met een ruim netwerk van investeerders zijn er altijd mensen op zoek naar nieuwe panden om in te beleggen. Het kost dus niet veel moeite om een perfecte belegger te vinden. De Bloois Vastgoed doet stille verkopen wat inhoudt dat deze niet openbaar te koop worden gezet. Zo wordt er ook gelijk een marktconforme prijs kortgesloten. Ze kennen hun investeerders en spelen in op hun wensen en behoeften, zodat dit proces snel en efficiënt verloopt. Uiteraard gaat het wel in samenspraak met de verkoper. Of je nu wilt investeren in beleggingspanden of deze wilt verkopen, De Bloois Vastgoed helpt je hier graag mee. Investeer nu in de toekomst!